Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet - Touch of Gold Marketing

Marketing en Communicatie met maximaal effect!

VOOR KMO’S EN NON-PROFIT ORGANISATIES

Klaar om het verschil te maken?

Helderheid en structuur brengen in je aanbod? Erkend en gevraagd worden als autoriteit of expert? Authentieke zichtbaarheid verhogen? Heroriënteren? Je organisatie transformeren en klaarmaken voor de toekomst? De juiste medewerkers en/of vrijwilligers aantrekken en aan boord houden? Een aantrekkelijke en duidelijke positie in de sector of branche bereiken? 

Wat je ook wil realiseren, dit herken je wellicht:

E

Het wordt elke dag moeilijker om goede medewerkers te vinden en te houden. Het lijkt wel dweilen met de kraan open!

E

Subsidies worden minder en minder evident. Je zoekt een manier om de identiteit van je organisatie naar buiten te brengen om nieuwe samenwerkingen en/of investeerders aan te trekken.

E

Ondanks je inspanningen en de aanwezige kennis en expertise in de organisatie, zijn jullie nog te weinig bekend bij het doelpubliek.

E

Er zijn stevige groeiplannen voor de organisatie, maar het is moeilijk om jullie geweldige toekomstvisie over te brengen op het team, partners, investeerders, … waardoor jullie ter plaatse blijft trappelen.

E

Je start altijd vol enthousiasme aan je plannen, maar onderweg geef je het op… Er is zoveel waar je moet mee bezig zijn en je hebt altijd tijd tekort!

E

Je voelt je verloren en overdonderd wanneer je begint na te denken over alles wat nog op je to do lijst staat qua marketing en communicatie. Je mist een duidelijk actieplan om concrete stappen te kunnen zetten.

E

Je organisatie heeft een enorm potentieel, maar mist erkenning van de buitenwereld. Je weet dat er zoveel meer in zit!

E

Vanuit de missie van de organisatie zouden julllie zoveel meer klanten kunnen helpen en impact maken. Maar hoe begin je daar aan?

E

Je voelt een enorme weerstand tegen alles wat raakt aan “marketing” en “sales” en vindt het aartsmoeilijk om een partner te vinden die meedenkt met de echte noden van je organisatie.

E

Het is 5 voor 12! Je moet nu werken aan de toekomst en het voortbestaan van je organisatie om te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen in een snel veranderende context. Je hebt nood aan een sparring partner die met een frisse blik met jou kan meekijken naar opportuniteiten.

Weg met dure, weinig opbrengende acties!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing en Communicatie

We helpen jou om stap voor stap de doelen van je organisatie te bereiken, met een tot in de puntjes uitgewerkt marketing- en communicatieplan waarmee je het verschil kan maken.

Zo geef je zuurstof aan je organisatie en je medewerkers en stijgt de Feelgood factor. Daardoor zet iedereen zich met plezier en enthousiasme in om samen jullie doelen en duurzame groei te realiseren.

Benieuwd? Lees zeker verder!

Wat is marketing, the Feelgood way?

Het is onze unieke visie op marketing, waarbij we de focus leggen op duurzaamheid, authenticiteit én waarbij we de mens (de organisatie of ondernemer, medewerkers, partners, …) centraal zetten.

01

Feelgood marketing helpt je om meer impact te realiseren terwijl je trouw blijft aan de waarden van je organisatie.

02

Je zet marketing in om beter, duurzamer, eenvoudiger en puur, … te ondernemen in plaats van het ingewikkeld en commercieel te maken.

03

Je gaat voluit voor de authentieke missie van je organisatie, zonder compromissen. Dit maakt jouw organisatie uniek en zo trek je de aandacht van jouw doelgroep.

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing en Communicatie

Maar is het wel écht iets voor jou?

01

Je wil blijven werken vanuit de authentieke missie en waarden van de organisatie, zonder het gevoel te hebben dat je je ziel moet verkopen.

02

Je wil bewuste en weloverwogen keuzes maken, alle ballast overboord gooien en alleen nog focussen op de toekomst van je organisatie. 

03

Weg met korte termijn-denken en platte commerciële acties  en “marketingtrucjes”. Jullie organisatie heeft zoveel te bieden om een verschil te maken!

04

Je wil een duurzaam en realistisch toekomstplan voor je organisatie om meer impact te maken. Zo stel je ook je kansen veilig om eventueel investeerders aan te trekken en bouw je een sterk dossier op voor o.a. subsidie- of investeringsaanvragen.

05

Je bent resultaatgericht en stelt hoge doelen en eisen, zonder het mensgerichte en de Feelgood factor uit het oog te verliezen. Je wil stress en frustraties voor jezelf en je team minimaliseren.

Emilie Govaerts en Valerie Maes

Emilie Govaerts en Valerie Maes

Marketing Strategen & zaakvoerders

Wie is Touch of Gold?

Als geboren Feelgood marketeers en strategen hebben wij een onweerstaanbare drang om onze “touch of gold” te verspreiden. Door ondernemers en organisaties te versterken met krachtige, betekenisvolle marketingacties en communicatieplannen, gebaseerd op unieke concepten, vanuit een duurzame langetermijn visie én door de mens (de ondernemer zelf, medewerkers, klanten, partners…) een centrale plek te geven.

Wij houden ervan om resultaten te zien, écht te connecteren met onze klanten, op dezelfde golf te surfen en die mooie plannen uit te voeren.

Onze sterkste troef? We gaan op zoek naar de optimale flow van jouw organisatie op een persoonlijke en authentieke manier. We werken samen met jou aan een totaalplan op maat van jouw organisatie, aangevuld met een concreet actieplan en ondersteuning van ongekende hoogtes.

We kiezen er heel bewust voor om ons volledig onder te dompelen in je organisatie en je goed te leren kennen. Daarin hebben we een streepje voor met non-profit expert Kristien in combinatie met jarenlange marketing ervaring binnen het Touch of Gold team.

Nog een voordeel om met ons in zee te gaan? Ons uitgebreide netwerk aan partners in verschillende domeinen.

Kristien Smet

Kristien Smet

Marketing Expert Non-Profit

Maximaliseer je impact!

Hoe werken we?

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing

01

Jouw organisatie = onze focus

Tijdens onze samenwerking wordt jouw organisatie 100% onze focus. Dat betekent dat we heel intensief met jullie aan de slag gaan en ons volledig onderdompelen in de unieke kenmerken en eigenheid van je organisatie.

We worden persoonlijke adviseurs waar je beroep op kan doen.

Wederzijds vertrouwen is hierbij van groot belang. Alleen zo kunnen we optimaal samenwerken.

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing

02

Hoe werken we samen aan je marketing en communicatie?

Onze intensieve samenwerking omvat:

  Intensieve Meet Ups

  We maken een volledige analyse van waar de organisatie nu staat en kijken ook naar wat er wél al goed loopt. Daarna stellen we de doelen op die je wil bereiken, bepalen we wat er ontbreekt en leggen we de focus vast voor onze samenwerking.

  We maken een marketing- en communicatieplan op maat van je organisatie, waarin letterlijk alles zit wat er nodig is om jullie doelen te bereiken: hoe je de unieke identiteit van je organisatie scherp stelt en daarover communiceert, hoe je meer zichtbaar wordt voor je doelpubliek op een authentieke manier, hoe je eenvoud en structuur brengt in je aanbod, hoe je gemakkelijker en duurzamer medewerkers aantrekt,  hoe je erkend wordt voor de expertise in de organisatie, … Kortom, een professionele totaalplan van een hoog niveau waarvan je spontaan blij van wordt.

  Actiegerichte sparringsessies

  Wat heb je aan een fantastisch plan als het in je kast stof ligt te vergaren? Als “partners in crime” en projectmanagers geven we feedback op alle stappen in het proces en brainstormen we om de doelen on track te houden en acties bij te sturen waar nodig.

  WhatsApp

  Toch nog een snelle vraag of twijfelmomentje tussendoor? Stuur ons een WhatsApp berichtje! We zijn er voor jou!

  Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing
  Emilie & Valerie - Touch of Gold

  03

  Van strategisch marketingplan naar actieplan!

  We stoppen niet bij het volledig uittekenen van het marketingplan, want dat zou half werk zijn.

  We maken ook een uitgebreid gepersonaliseerd actie- en projectplan op om alles in de praktijk om te zetten. Zo weten jullie heel concreet en stap voor stap wat er te doen is en welke deadlines belangrijk zijn om de doelen te behalen.

  We begeleiden jullie bij de uitvoering van je plan en sturen bij waar het nodig is.

   Jeroen Wils
   Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. Geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats!
   Jeroen Wils
   Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. Geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats!
   Barbara Doms
   Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard!
   Barbara Doms
   Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard!
   Barbara Doms
   Barbara Doms

   Wat is het effect voor jouw organisatie?

   Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing

   Onze samenwerking is actiegericht. We staan niet gewoon aan de zijlijn om jullie aan te moedigen. Je krijgt strategische marketing partners die samen met jullie de beste beslissingen nemen.

   Jullie gaan recht op het doel af, zonder nodeloos tijd, energie en geld te verspillen. Je realiseert zo de maximale impact op de manier die helemaal bij de organisatie en haar waarden past.

   Je krijgt inzicht in hoe je Feelgood marketing optimaal en efficiënt inzet om moeiteloos doelen te bereiken. Dit kan je niet alleen nu, maar ook op toekomstige plannen toepassen. Je investeert op die manier in je organisatie, je skills en kennis op de lange termijn en niet alleen in het project van nu.

   We weten als zaakvoerders van een KMO zelf ook perfect wat het betekent om een plan in de praktijk om te zetten en welke partners, tools, systemen, … het beste werken. Zo hoef je zelf niks uit te zoeken en profiteren jullie mee van onze ervaring en expertise.

   We kijken naar jouw organisatie vanuit een andere, niet zo evidente hoek. Zo ontdek je nieuwe opportuniteiten die je anders wellicht had gemist. Zo kan je op korte termijn grote stappen zetten. 

   Lijkt het soms alsof niemand goed begrijpt wat jouw organisatie kan betekenen? We zetten samen met jullie alle puntjes op de i en verbindt ze op een logische, fijne manier met elkaar. Zo creëren we een mooi, samenhangend geheel waar jullie energie van krijgen en waar je moeiteloos intern en extern over kan communiceren.

   Jullie kiezen bewust kiezen voor duidelijkheid en een heldere structuur. Zo creëer je rust en meer ruimte. Dit geeft een energieboost voor jezelf en je medewerkers.

   Het plan geeft je een referentiekader, een kapstok, waar je toekomstige ideeën aan kan aftoetsen, zodat jullie altijd de juiste keuzes maken.

   Ann Rens
   🤔 Zwoeten … Als je wil ervaren wat het woord 'zwoeten' inhoudt, dan raad ik je als ondernemer/zelfstandige aan eens een traject bij Touch of Gold - Feelgood Business Consultants te volgen. ‘Zwoeten’, dat is zwoegen 😤 en zweten 🥵 en dat hebben deze 2 madammen mij het afgelopen jaar zeker laten doen. Maar het moet gezegd: met echt wel mooie resultaten tot gevolg en er was dan ook echt wat werk aan de winkel! Echt gezwoet 😤🥵 dus, maar vooral ook heel veel ondersteuning, oprechte feedback en inspiratie gekregen, veel martino's gegeten en ... veel, heel veel gelachen 🥹 Eerlijk gezegd, ze hebben mij in mijn ondernemersschap echt heel wat stappen vooruit gebracht. Je dromen omzetten in een plan en dan stap voor stap dat plan uitwerken, dat kan je niet alleen, daar heb je anderen bij nodig die met hun expertenbril op naar jou en je organisatie kijken en je hier ook verder in begeleiden. Zonder hen ... zou ik veel minder gezwoet hebben haha 🙏 Dank je wel Emilie Govaerts en Valerie Maes
   Ann Rens
   🤔 Zwoeten… Als je wil ervaren wat het woord 'zwoeten' inhoudt, dan raad ik je als ondernemer/zelfstandige aan eens een traject bij Touch of Gold - Feelgood Business Consultants te volgen. ‘Zwoeten’, dat is zwoegen 😤 en zweten 🥵 en dat hebben deze 2 madammen mij het afgelopen jaar zeker laten doen. Maar het moet gezegd: met echt wel mooie resultaten tot gevolg en er was dan ook echt wat werk aan de winkel! Echt gezwoet 😤🥵 dus, maar vooral ook heel veel ondersteuning, oprechte feedback en inspiratie gekregen, veel martino's gegeten en... veel, heel veel gelachen🥹 Eerlijk gezegd, ze hebben mij in mijn ondernemersschap echt heel wat stappen vooruit gebracht. Je dromen omzetten in een plan en dan stap voor stap dat plan uitwerken, dat kan je niet alleen, daar heb je anderen bij nodig die met hun expertenbril op naar jou en je organisatie kijken en je hier ook verder in begeleiden. Zonder hen... zou ik veel minder gezwoet hebben haha 🙏 Dank je wel Emilie Govaerts en Valerie Maes
   Inge Delva
   Onze samenwerking heeft op mij en mijn zaak secondspring - nou ja - veel impact gehad. Niet omdat ik nadien alles letterlijk toegepast heb dat Emilie en Valerie me geadviseerd hebben, maar wel omdat ze me flink aan het denken gezet hebben. Daarna gingen we bovendien uitgebreid in dialoog over mijn insteek én hun bevindingen daarover, waardoor ik makkelijker knopen kon doorhakken. Na de eerste inspiratiesessie wandelde ik geïnspireerd en gemotiveerd verder. Met het roer van mijn bedrijf steviger in handen. Nog niet perfect, maar ik gun mezelf de evolutie :-).
   Inge Delva
   Onze samenwerking heeft op mij en mijn zaak secondspring - nou ja - veel impact gehad. Niet omdat ik nadien alles letterlijk toegepast heb dat Emilie en Valerie me geadviseerd hebben, maar wel omdat ze me flink aan het denken gezet hebben. Daarna gingen we bovendien uitgebreid in dialoog over mijn insteek én hun bevindingen daarover, waardoor ik makkelijker knopen kon doorhakken. Na de eerste inspiratiesessie wandelde ik geïnspireerd en gemotiveerd verder. Met het roer van mijn bedrijf steviger in handen. Nog niet perfect, maar ik gun mezelf de evolutie :-).
   Inge Delva
   Inge Delva

   Veelgestelde vragen

   niet gebruiken
   Hoe lang duurt een samenwerking?

   We creëren voor jouw organisatie een volledig en gepersonaliseerd marketingplan en begeleiden je stap voor stap bij de uitvoering ervan.

   Om ervoor te zorgen dat je onderweg niet ‘stilvalt’, nemen we voldoende tijd. Dat betekent dat we minimum 3 maanden met jou aan de slag gaan. We weten uit ervaring dat dit de meest ideale manier is om je doelen ook effectief te realiseren. Anders is het risico groot dat je plan niet helemaal wordt uitgevoerd, dat je het onderweg opgeeft of er niet voldoende aandacht aan kan geven. En dat zou helemaal zonde zijn van de investering!

   We vertellen je er graag meer over tijdens een gratis Ontdekkingsgesprek.

   Wat krijg ik concreet in handen?

   Wat je exact in handen krijgt, is afhankelijk van jouw specifieke vraag. Je krijgt in elk geval geen standaardpakket, wél een volledig marketingplan waarin alle elementen zijn opgenomen die nodig zijn voor het bereiken van jouw organisatiedoelen.

   Wat kan dit zijn?

   • De positionering van je aanbod, inclusief prijsbepaling
   • Je verkoopstrategie: een makkelijke en logische, geautomatiseerde manier om klanten aan te trekken
   • Een communicatie- of lanceringsplan voor sociale media, mails, …: Hoe je gaat communiceren over het aanbod, zodat dit perfect aansluit bij de doelgroep en de missie van de organisatie
   • Een uitgewerkt advertentieplan gefocust op de kanalen die voor jouw organisatie optimaal zullen renderen
   • De aanpassingen die nodig zijn aan de website of een volledig uitgetekende nieuwe website, zodat die de verkoopstrategie helemaal ondersteunt en het niet gewoon een opsomming van het aanbod is
   • We kijken naar eventuele aanpassingen in je branding met een focus op beleving en wat bij jullie klanten past, zodat dit helemaal matcht met wat je organisatie wil uitstralen
   • … en nog veel meer

   Dit pakket wordt volledig toegespitst op jullie vraag: Geen standaarden, alleen maatwerk.

   We kijken graag heel concreet naar wat jij exact in handen krijgt naar aanleiding van jouw vraag tijdens een gratis Ontdekkingsgesprek.

   Hoe ontmoeten we elkaar: live of online?

   De kick-off en de intensieve meet ups gaan bij voorkeur live door bij ons of bij jullie op kantoor, omdat we het heel belangrijk vinden om samen rond de tafel te zitten en elkaar echt te ontmoeten.

   De sparringsessies gaan meestal online door, via Zoom. Deze momenten zijn korter en we schakelen sneller. Dat kan dus ook online zonder dat we daar momentum of connectie verliezen.

   Er zijn verschillende directies/managers/coördinatoren in de organisatie. Wie moet er allemaal bij betrokken worden?

   Tijdens de kennismaking bespreken we wat je verwachtingen zijn en wie een sleutelrol heeft in de organisatie, zodat ze van bij het begin kunnen betrokken worden.

   Plan gerust een kennismaking in onze agenda. Dan zetten we alle opties op een rijtje.

   Ik twijfel nog of het wel iets voor onze organisatie is.

   Twijfel je toch nog? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek. We luisteren graag naar jullie verhaal om samen te ontdekken welke opportuniteiten er liggen en hoe we daarin kunnen ondersteunen.

   We zijn daarin heel eerlijk en open en selecteren ook zelf bewust de organisaties die we begeleiden. Als we toch geen goeie match zijn, dan houden we het daarbij.

   Zijn we wél de perfecte match? Dan vertellen we graag alles wat je nog wil weten over de samenwerking en gaan we graag met jou aan het werk.

   niet gebruiken
   In welke sector moet ik actief zijn om het hier het meeste uit te halen?

   Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van zowel solo-ondernemers, KMO’s als non-profit organisaties. Voor non-profit werken we samen met marketing expert Kristien Smet, die meer dan 15 jaar ervaring opdeed in de sociale sector en dus perfect weet wat de noden zijn en hoe hierop in te spelen.

   Wil je graag meer weten over ons? Boek gerust een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek om het verder te bespreken.

   Welke garanties zijn er dat wij onze doelen zullen halen?

   We maken samen met jullie een heel straf en concreet marketing- en actieplan op waarvan we zeker zijn dat het zal werken. We gaan, als het kan, liefst een duurzaam partnerschap met je aan om je op lange termijn te kunnen begeleiden.

   Zo kunnen we het plan nauw mee opvolgen, evalueren en ook continu bijsturen waar dat nodig is (dat is een heel normaal verloop bij de uitvoering van dit type plan).

   De reden waarom het soms toch mislukt of niet het verwachtte resultaat geeft, is net omdat organisaties het niet volhouden of opgeven als er niet genoeg begeleiding en ondersteuning is. Of omdat er niet tijdig wordt bijgestuurd.

   Maar je succes wordt ook beïnvloed door factoren waar wij geen vat op hebben:

   • Jullie vertrouwen in het plan
   • Jullie intentie om het plan tot in de puntjes uit te voeren zoals we het samen hebben afgesproken
   • Marktschommelingen of impactvolle socio-economische gebeurtenissen (denk maar aan pandemieën)
   • Belangrijke veranderingen of fors gewijzigde situaties in jullie organisatie

   Wil je meer zekerheid over jouw vraag en situatie? Boek dan een gratis Ontdekkingsgesprek. Dan ontdekken we samen de mogelijkheden en opportuniteiten voor jou.

   Hoeveel bedraagt de investering?

   De investering is volledig afhankelijk van de specifieke vraag. We werken daarom een voorstel op maat uit voor jouw organisatie.

   Laten we eerst even kennismaken tijdens een gratis Ontdekkingsgesprek om samen te ontdeken waar de opportuniteiten voor jullie liggen en hoe we daarbij kunnen ondersteunen.

   Waarom zou ik voor Touch of Gold kiezen?

   Kiezen voor Touch of Gold is kiezen voor:

   • Doorgedreven kennis en jarenlange ervaring, ook in de non-profit en sociale ondernemingen
   • Een uitgebreid netwerk aan partners in verschillende domeinen, je hoeft dus zelf niet op zoek te gaan
   • Hoge kwaliteit en betrokkenheid: we gaan tot het uiterste voor al onze klanten
   • Creatieve en unieke oplossingen, géén doorsnee platte marketing
   • Marketing en samenwerken met een hoge Feelgood factor en de nodige humor 🙂

   Toch nog twijfels? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek.

   Liesbeth Lambrecht
   Ik ga het waarschijnlijk nog dikwijls zeggen, maar heb echt het gevoel dat mijn bedrijf stap voor stap professioneler wordt en dat is mede dankzij jullie hulp. In 2023 ga ik weer mooie stappen zetten. Jullie zijn goud waard!
   Liesbeth Lambrecht
   Ik ga het waarschijnlijk nog dikwijls zeggen, maar heb echt het gevoel dat mijn bedrijf stap voor stap professioneler wordt en dat is mede dankzij jullie hulp. In 2023 ga ik weer mooie stappen zetten. Jullie zijn goud waard!
   Liesbeth Lambrecht
   Liesbeth Lambrecht
   Anja Moortgat
   Ik startte de samenwerking met Touch of Gold om de richting die ik uit wilde helder te krijgen en mijn aanbod in de markt te zetten. Jullie gaven me praktische handvaten en concreet zicht op wat ik te doen had. Dank jullie wel voor jullie fantastische werk. Jullie aanmoediging, eerlijke feedback, meedenken en praktische handvaten hielpen me groeien. Jullie zijn topvrouwen en werken vanuit oprecht enthousiasme met een warm hart voor jullie klanten. Voor mij is dit een noodzakelijk traject voor wie wil groeien als ondernemer!
   Anja Moortgat
   Ik startte de samenwerking met Touch of Gold om de richting die ik uit wilde helder te krijgen en mijn aanbod in de markt te zetten. Jullie gaven me praktische handvaten en concreet zicht op wat ik te doen had. Dank jullie wel voor jullie fantastische werk. Jullie aanmoediging, eerlijke feedback, meedenken en praktische handvaten hielpen me groeien. Jullie zijn topvrouwen en werken vanuit oprecht enthousiasme met een warm hart voor jullie klanten. Voor mij is dit een noodzakelijk traject voor wie wil groeien als ondernemer!
   Anja Moortgat
   Anja Moortgat

   Klaar? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek!

   Benieuwd om te ontdekken welke opportuniteiten er voor jouw organisatie liggen als je met ons samenwerkt?

   Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekkingsgesprek of stuur ons snel een WhatsApp bericht als je dat verkiest.

   Pin It on Pinterest