Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Marketing - Branding

Branding

Maak een onuitwisbare eerste indruk.

Je branding, daar ben je trots op!

Het is vaak het eerste wat klanten en andere relaties van je zien. Een sterke branding vertelt het verhaal van je bedrijf, maakt een onuitwisbare eerste indruk, blijft plakken en is herkenbaar. Een sterke branding weerspiegelt de ziel van je bedrijf en van de mensen achter het bedrijf.

Touch of Gold Marketing - Branding

“Branding is the process of connecting good strategy with good creativity.” (Marty Neumeier)

Omdat bedrijven, ondernemers, klanten, ideeën, aanbod, doelgroepen,… groeien en evolueren, is het essentieel om je huisstijl regelmatig een opfrisbeurt te geven of helemaal opnieuw te beginnen.

Het is belangrijk om het verhaal van je onderneming helder te hebben en te gebruiken als basis voor je (re)branding.

Bij Touch of Gold zijn we ervan overtuigd dat een heldere strategie als basis je garantie is voor een succesvolle branding die je bedrijf een niveau hoger tilt.

Emilie Govaerts - Touch of Gold Marketing

het Stappenplan

01 - Strategie

We plannen een strategiesessie in waarbij we de onderneming/ ondernemer beter leren kennen en ingaan op de verwachtingen, wensen en noden.

02 - Moodboard

Je maakt een moodboard aan de hand van duidelijke instructies. Dit moodboard wordt uitvoerig besproken en gebruikt om aan de slag te gaan.

03 - Ontwerp

Na de voorstelling van de eerste concepten (min. 2 concepten in verschillende varianten) verwerken we je feedback. Hierop volgen enkele correctierondes (standaard: 3 rondes inbegrepen).

04 - Resultaat

In de eindfase zorgen we voor een ruime selectie van bestanden die je kan gebruiken, in verschillende bestandsformaten. Zo bezorgen we je een horizontale, verticale en vierkante versie van het logo in verschillende kleuren. Indien afgesproken bezorgen we je ook iconen en/of andere bestanden die je aanvullend kan gebruiken. Belangrijk om te weten: jij bent eigenaar van deze bestanden. Wij leveren af en jij mag er dan mee doen wat je maar wil.

Wat wordt jouw stijl ?

Een paar voorbeelden van onze klanten.

Touch of Gold Marketing - Branding Sophie Grison
Touch of Gold Marketing - Branding Elina Van Win
Touch of Gold Marketing - Branding The Home Factory
Touch of Gold Marketing - Branding Powr Up
Jeroen Wils
Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. Geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats!
Jeroen Wils
GRATIS MARKETING ANALYSE

Kom eindelijk te weten waarom jouw marketing niet werkt!

Need anything else?

We got you covered!

Canva

Canva is een handig programma waarbij je zonder grafische kennis op een professionele manier je huisstijl kan gebruiken voor visuals, drukwerk en digitale bestanden. We zorgen ervoor dat je helemaal zelf aan de slag kan met de ontworpen huisstijl, ontwerpen voor jou templates op maat en leren je hoe je ze kan aanpassen. Deze training maakt je volledig onafhankelijk én zorgt ervoor dat je volledig zelfstandig prachtig visueel materiaal kan aanmaken voor ieder doel (denk: presentaties, briefpapier, postkaarten, visitekaartjes, banners, social media visuals,…).

Extra

Misschien heb je ook nog iconen nodig voor je website, nieuw briefpapier, een template voor een presentatie of keynote, banners voor sociale media of concrete visuals om in te zetten in je communicatieplanning. Ook hiermee kunnen we je verder helpen, eventueel in combinatie met de Canva training. 

het Pakket

We werken het nieuwe logo en bijhorende elementen volledig uit en bezorgen achteraf alle digitale bestanden, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunnen op verschillende dragers.

Emilie & Valerie - Touch of Gold Marketing

Wat krijg je?

Logo design met verschillende varianten (vierkant, rond, enz.)

Een kleurenpalet (meestal 1 hoofdkleur en 2 ondersteunende kleuren)

Bepaling van de lettertypes voor gebruik in het logo en in de rest van de huisstijl
We voorzien 3 revisiemomenten van de ontwerpen waarop je feedback kan bezorgen en waarna wij de aanpassingen doorvoeren.

Optioneel: Opmaak van de grafische elementen voor gebruik in de website 

Optioneel: Ontwerpen voor sociale media (bv. banners en aangepaste logo-bestanden)

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Marketing

Let’s do this !

Als geboren Feelgood marketeers en strategen hebben wij een onweerstaanbare drang om onze “touch of gold” te verspreiden. Door ondernemers en organisaties te versterken met krachtige, betekenisvolle marketingacties en communicatieplannen, gebaseerd op unieke concepten, vanuit een duurzame langetermijn visie én door de mens (de ondernemer zelf, medewerkers, klanten, partners…) een centrale plek te geven.

We houden ervan om resultaten te zien én te voelen, om écht te connecteren met onze klanten, op dezelfde golf te surfen en die zalige plannen uit te voeren.

Onze sterkste troef? We gaan op zoek naar de marketing magie en optimale flow voor jouw bedrijf op een persoonlijke en authentieke manier. We bedenken unieke concepten en totaalplannen, aangevuld met een praktische handleiding en support van ongekende hoogtes.

Nog een voordeel om met ons in zee te gaan? Ons uitgebreide netwerk aan partners in verschillende domeinen. Zo krijg jij een “one-stop-marketing-shop”!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Ready, set, GO!

Klaar voor die make-over? Boek een Ontdekkingsgesprek!

(Re)Branding Pakket

$

Plan een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek in de kalender. We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

$

De investering voor het pakket zoals hierboven omschreven bedraagt 2250 euro excl. btw. Aanpassingen aan een bestaand logo kunnen ook (start vanaf 975 Euro excl. btw).

$

Afhankelijk van wat je nodig hebt, wordt er een pakket op maat samengesteld. Het pakket op maat kan eenvoudiger zijn of net meer uitgebreid dan het pakket hierboven omschreven.