Emilie Govaerts - Valerie Maes - Kristien Smet: Touch of Gold Marketing

Sociale Media Communicatie

Vergroot je online zichtbaarheid en trek meer klanten aan met het ultieme sociale media plan!

Een sociale media plan dat werkt én ook nog eens haalbaar is? Het bestaat!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Marketing

Vind jij het als solo-ondernemer of voor je kmo ook zo lastig om zichtbaar te blijven op je sociale media?

We horen steeds vaker feelgood ondernemers en communicatieverantwoordelijken in organisaties zeggen dat ze het moe zijn: de onzin op sociale media. De nepheid, de eenheidsworst, de inspiratieloze boodschappen, de wedstrijd om de hardste schreeuw. En weet je wat: we feel you!

We snappen he-le-maal wat je bedoelt, ook wij willen soms wel eens de handdoek in de ring gooien: want hoe handig je er ook in wordt, let’s be totally honest, het kost tijd en moeite om consequent op te dagen op social media.

Waarom je het niet mag en kan opgeven? Omdat je met je social media en online zichtbaarheid je doelen kan realiseren. Het is een handig hulpmiddel dat je absoluut wil inzetten voor je organisatie, omdat het simpelweg nog steeds de meest efficiënte manier is om je doelgroep te bereiken.

Het geheim? Een sociale media communicatieplan creëren dat haalbaar en effectief is, reactie uitlokt én je verkoopstrategie ondersteunt.

Touch of Gold Marketing - Sociale Media Communicatie

Hoe werkt het?

01 - Voorbereiding

Laat dat superbrein maar draaien! Om een waardevol sociale media communicatieplan op te maken, hebben we jouw input nodig. Je start daarom met een aantal opdrachten, zodat we jou en je bedrijf beter leren kennen.

02 - Strategiesessie

We bekijken je input en ideeën met een kritische blik en stellen je bijkomende vragen. Op het einde van deze sessie hebben we een duidelijk beeld van je visie, je communicatiestijl, de belangrijkste thema’s en jouw “tone of voice”. Eerst toch wat meer tijd nodig om je strategie op punt te zetten? Ook dat kunnen we met jou doen.

03 - Branding en beeldmateriaal

We brengen je huidige branding en visueel materiaal in kaart en breiden je bestaande huisstijl uit met de elementen die nodig zijn (zoals extra kleuren, lettertypes, vormen, elementen,…) om sociale media templates te kunnen maken die bij je communicatieplan passen.

04 - Het plan

Daarna gaan wij voor jou aan het werk met je strategisch sociale media communicatieplan. We creëren een jaarplan en een groter kader waarin je later eindeloos aan de slag kan gaan. Daarna werken we één maand van je plan volledig uit met maximaal 3 berichten per week, inclusief beeldmateriaal en tekst in jouw brand voice.

05 - Training

We dompelen je helemaal onder in de wondere wereld van strategisch communiceren. We bespreken het jaarplan en laten je zien hoe de structuur tot stand kwam, welke visie er achter zit en hoe je binnen je plan moeiteloos kan variëren en eindeloos nieuwe berichten kan bedenken.

We voorzien voor de tweede maand praktische richtlijnen en concrete instructies om zelf met je communicatieplan aan de slag te gaan en bezorgen je tussendoor ook nog feedback.

In maand 3 en 4 ga je helemaal zelfstandig aan de slag en kan je op ons rekenen voor feedback, correcties en ondersteuning waar nodig.

06 - Resultaat

Met deze (bewezen, getest en goedgekeurde) aanpak kan je op lange termijn je doelen bereiken, je feelgood vibes hoog houden én eindelijk echt je draai vinden in je communicatieplan en de uitvoering ervan. 

Je communiceert nu consistent waardevolle content, vanuit een herkenbare brand, als een sterk merk. Dat zorgt voor meer betrokkenheid bij je berichten, een grotere connectie met je volgers en uiteindelijk… meer omzet!

Bonus # 1 - Sociale Media Training

Bovenop alle persoonlijke begeleiding en feedback die je van ons ontvangt, krijg je ook toegang tot onze Marketing Academy met een trainingpakket voor sociale media: Hoe stel je je profielen in, Welke functies zijn beschikbaar op de verschillende kanalen, Hoe val ik nooit zonder inspiratie wanneer ik het zelf moet overnemen, Hoe vaak moet ik posten, … en nog veel meer.

Bonus # 2 - Meet, evalueer en optimaliseer het succes van je communicatieplan!

Als tweede bonus krijg je ook nog de online training “Meet, evalueer en optimaliseer het succes van je communicatieplan!”. In deze training leer je onder andere wat de parameters zijn waarop je je kan baseren om het succes van je communicatieplan te meten en wat je kan doen om bij te sturen.

They did it!

Bekijk hieronder de voor en na transformaties van enkele van onze klanten door het bolletje te verslepen. Daaronder vind je enkele voorbeelden van plannen die we van nul opstartten.

@Blijven Gaan – Stapanalist Ingrid Willems

@Tapping Instituut – Anna Legein

@Lingerie OhSiBo

@Be Silhouette

Ann Baeke - Natural Leadership

@Natural Leadership – Ann Baeke

InneRevolution - Sophie Grison

@InneRevolution – Sophie Grison

Smart Green Energy - Daniel Croes

@Smart Green Energy

Recybuild Solutions

@Recybuild Solutions

GRATIS MARKETING ANALYSE

Kom eindelijk te weten waarom jouw marketing niet werkt!

het Pakket

Het ultieme sociale media plan bevat de ideale mix tussen consultancy (wij doen het voor jou) én training (je kan er zelfstandig mee verder aan de slag).

Dit doen we voor jou:

We analyseren en optimaliseren je sociale media bedrijfsprofielen en selecteren voor jou de kanalen die het beste aansluiten bij je doelstellingen en je publiek

We creëren een strategisch jaarplan met thema’s die passen bij jouw bedrijfsvisie, je waarden en je unieke communicatiestijl en dat je makkelijk achteraf kan volgen

We zorgen voor een volledig uitgewerkte berichten en visuals voor 1 maand. Daarna werken we samen verder aan je plan en krijg je praktische richtlijnen en concrete instructies om zelf met je communicatieplan aan de slag te gaan en bezorgen je tussendoor ook nog feedback.

We delen al onze tips & tricks over sociale media met jou en maken van jou dé sociale media expert voor je bedrijf

Dit leer je:

Je leert communiceren vanuit strategisch standpunt, zodat je sociale media als tool kan inzetten ter ondersteuning van je verkoopstrategie (zonder heel de tijd te verkopen!)

Je leert alle ins & outs over sociale media: waarom, hoe en wanneer je communiceert om optimale resultaten te behalen

Je leert hoe je zelf moeiteloos nieuwe berichten maakt zonder in herhaling te vallen

Je leert impactvol communiceren met je volgers, zodat je een duurzame relatie met hen opbouwt die je op lange termijn meer omzet garandeert

In de bonus training leer je ook hoe je je resultaten kan meten, evalueren en bijsturen om nog meer uit je communicatieplan te halen

Nog iets nodig?

We got you covered!

Canva

Canva is een handig programma waarmee je zonder grafische kennis op een professionele manier je huisstijl kan gebruiken voor visuals, drukwerk en digitale bestanden. Wil je hier volledig zelf mee aan de slag? Deze training maakt je volledig onafhankelijk én zorgt ervoor dat je volledig zelfstandig prachtig visueel materiaal kan aanmaken.

Extra

Heb je de communicatiemicrobe goed te pakken maar nu en dan of regelmatig nog nood aan wat feedback, een kritische blik en advies? Ook hiervoor kan je op ons rekenen.

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Marketing

Let’s do this !

Als geboren Feelgood marketeers en strategen hebben wij een onweerstaanbare drang om onze “touch of gold” te verspreiden. Door ondernemers en organisaties te versterken met krachtige, betekenisvolle marketingacties en communicatieplannen, gebaseerd op unieke concepten, vanuit een duurzame langetermijn visie én door de mens (de ondernemer zelf, medewerkers, klanten, partners…) een centrale plek te geven.

We houden ervan om resultaten te zien én te voelen, om écht te connecteren met onze klanten, op dezelfde golf te surfen en die zalige plannen uit te voeren.

Onze sterkste troef? We gaan op zoek naar de marketing magie en optimale flow voor jouw bedrijf op een persoonlijke en authentieke manier. We bedenken unieke concepten en totaalplannen, aangevuld met een praktische handleiding en support van ongekende hoogtes.

Nog een voordeel om met ons in zee te gaan? Ons uitgebreide netwerk aan partners in verschillende domeinen. Zo krijg jij een “one-stop-marketing-shop”!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Veelgestelde vragen

niet gebruiken
Wat houdt "Het ultieme sociale media plan" precies in?

“Het ultieme sociale media plan” is een uitgebreide en op maat gemaakte strategie voor sociale media, speciaal voor kmo’s en solo-ondernemers, die je helpt je online zichtbaarheid te vergroten, je merk te versterken en meer klanten aan te trekken. Het plan omvat een gedetailleerde jaarkalender, creatieve contentideeën, optimalisatietips en praktische adviezen om je sociale media accounts effectief te beheren.

We vertellen je er graag meer over tijdens een gratis Ontdekkingsgesprek.

Voor wie is dit plan bedoeld?

Dit plan is speciaal gericht op solo-ondernemers en kleine KMO’s, die hun sociale media strategie willen verbeteren maar geen grote marketingafdeling en/of -budgetten hebben. Deze samenwerking is de perfecte combinatie van expertise in huis halen enerzijds én leren hoe je zelf kan anderzijds. 

We luisteren heel graag naar jouw specifieke vragen tijdens een gratis Ontdekkingsgesprek.

Hoe ontmoeten we elkaar: live of online?

We vinden het heel belangrijk om samen rond de tafel te zitten en elkaar echt te ontmoeten voor we aan het werk gaan met je plan. De uitvoering van het plan kan op afstand gebeuren.

Afstemmen tussendoor kan online, via Zoom en via WhatsApp. Deze momenten zijn korter en we schakelen sneller.

Er zijn meerdere zaakvoerders/partners in ons bedrijf. Houden jullie hier rekening mee?

We begeleiden ook KMO’s met meerdere zaakvoerders of partners. We rekenen erop dat je ons bij de kennismaking en doelstellingen ook meegeeft wie op de hoogte moet worden gehouden of wie toestemming moet geven voor bepaalde acties.

Plan gerust een kennismaking in onze agenda. Dan zetten we alles op een rijtje.

Moet ik technisch onderlegd zijn om het plan te gebruiken?
Nee, helemaal niet! Het plan is speciaal gericht op ondernemers van alle niveaus, ook voor wie weinig tot geen technische of marketing kennis heeft. 
We maken bovendien een plan dat haalbare kaart is voor jou, op basis van wat jij wel en niet wil of ziet zitten. Daarnaast voorzien we duidelijke instructies en heel veel training om ervoor te zorgen dat je het plan effectief zelfstandig kunt uitvoeren.

Plan gerust een kennismaking in onze agenda. Dan zetten we alles op een rijtje.

niet gebruiken
Voor welk type organisatie werken jullie?

Wij ondersteunen zowel solo-ondernemers als profit en non-profit organisaties bij hun marketing.

Voor non profit organisaties werken we hiervoor samen met marketing expert Kristien Smet, die zelf jarenlang marketingverantwoordelijke was in sociale organisaties.

Wil je zeker zijn of we met elkaar matchen? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Meestal zien onze klanten binnen de 3 maanden een grote verbetering  in hun online zichtbaarheid en betrokkenheid wat zich uiteindelijk binnen 6 tot 12 maanden vertaalt in het aantrekken van meer klanten.

Maar je succes wordt ook beïnvloed door factoren waar wij geen vat op hebben:

  • Jouw vertrouwen in het plan en je intentie om uit je comfortzone te stappen
  • Jouw commitment om het plan uit te werken zoals we hebben afgesproken
  • Marktschommelingen of impactvolle socio-economische gebeurtenissen (denk maar aan pandemieën)
  • Persoonlijke gebeurtenissen in jouw leven of fors gewijzigde situaties binnen jouw bedrijf

Wil je meer zekerheid over jouw vraag en persoonlijke situatie? Boek dan een gratis Ontdekkingsgesprek

Kan ik mijn huidige sociale media accounts blijven gebruiken?

Absoluut! We werken met je bestaande sociale media accounts en optimaliseren ze om betere resultaten te behalen. We helpen je met het verbeteren van je profielen, het creëren van interessante, waardevolle content en het vergroten van je volgers.

Waarom zou ik voor Touch of Gold kiezen?

Kiezen voor Touch of Gold is kiezen voor:

  • Doorgedreven kennis en jarenlange ervaring
  • Gouden kwaliteit en betrokkenheid: we gaan tot het uiterste voor al onze klanten
  • Creatieve en unieke oplossingen, géén doorsnee platte marketing
  • Marketing en samenwerken met een hoge Feelgood factor en de nodige humor

Toch nog twijfels? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek.

Hoe verloopt het proces verder na mijn aanmelding voor een Ontdekkingsgesprek?

Tijdens het Ontdekkingsgesprek bespreken we samen je huidige situatie en doelen.

Zitten we helemaal op dezelfde lijn en beslis je om met ons in zee te gaan, leggen we meteen de volgende afspraken vast om aan het werk te gaan met je plan.

Gedurende onze samenwerking ondersteunen we je voortdurend en zorgen we voor voldoende trainingsmomenten om ervoor te zorgen dat je op het einde helemaal klaar bent om het zelfstandig over te nemen.

Emilie & Valerie - Touch of Gold Marketing
Barbara Doms
Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard!
Barbara Doms
Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard!
Barbara Doms
Barbara Doms
Ilse Lemmens
Ik wil u en Valerie heel erg bedanken. Ben zo super content met de samenwerking en het traject dat wij bij jullie bewandelen. Zo blij dat we zoveel stappen op korte termijn gezet hebben en dat is mede dankzij jullie. Oprecht merci!
Ilse & Geert
Ik wil u en Valerie heel erg bedanken. Ben zo super content met de samenwerking en het traject dat wij bij jullie bewandelen. Zo blij dat we zoveel stappen op korte termijn gezet hebben en dat is mede dankzij jullie. Oprecht merci!
Ilse Lemmens
Ilse & Geert
Ann Baeke
Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt "Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen" kunnen loslaten. Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.
Ann Baeke
Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt "Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen" kunnen loslaten. Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.
Kim Van Geyte
Ik geef toe, ik twijfelde... Ik deed voordien al een online programma, volgde verschillende cursussen, webinars en podcasts. Wat zou de meerwaarde juist zijn van deze investering ? Tijdens een fijn kennismakingsgesprek kwam ik daar al snel achter en ik waagde de sprong! Valerie en Emilie daagden me uit om verder te denken, niet binnen het stramien te blijven dat ik gewoon was maar écht uit mijn bubbel te komen. Ik herinner me nog heel goed het Skype gesprek waarin ballonnen doorprikt werden en ik zoveel nieuwe inzichten kreeg. Op dat moment besliste ik te schrappen, opnieuw te beginnen en volledig voor mijn passie te gaan! Valerie en Emilie zorgen in dit traject voor een heel persoonlijke begeleiding en werken samen met jou aan een plan dat bij je past. Je kan met al je vragen bij hen terecht, ze hebben alle kennis in huis om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Kim Van Geyte
Ik geef toe, ik twijfelde... Ik deed voordien al een online programma, volgde verschillende cursussen, webinars en podcasts. Wat zou de meerwaarde juist zijn van deze investering? Tijdens een fijn kennismakingsgesprek kwam ik daar al snel achter en ik waagde de sprong! Valerie en Emilie daagden me uit om verder te denken, niet binnen het stramien te blijven dat ik gewoon was maar écht uit mijn bubbel te komen. Ik herinner me nog heel goed het Skype gesprek waarin ballonnen doorprikt werden en ik zoveel nieuwe inzichten kreeg. Op dat moment besliste ik te schrappen, opnieuw te beginnen en volledig voor mijn passie te gaan! Valerie en Emilie zorgen in dit traject voor een heel persoonlijke begeleiding en werken samen met jou aan een plan dat bij je past. Je kan met al je vragen bij hen terecht, ze hebben alle kennis in huis om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Wouter Goris
Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!
Wouter Goris
Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!
Wouter Goris
Wouter Goris
Inge Delva
Onze samenwerking heeft op mij en mijn zaak secondspring - nou ja - veel impact gehad. Niet omdat ik nadien alles letterlijk toegepast heb dat Emilie en Valerie me geadviseerd hebben, maar wel omdat ze me flink aan het denken gezet hebben. Daarna gingen we bovendien uitgebreid in dialoog over mijn insteek én hun bevindingen daarover, waardoor ik makkelijker knopen kon doorhakken. Na de eerste inspiratiesessie wandelde ik geïnspireerd en gemotiveerd verder. Met het roer van mijn bedrijf steviger in handen. Nog niet perfect, maar ik gun mezelf de evolutie :-).
Inge Delva
Onze samenwerking heeft op mij en mijn zaak secondspring - nou ja - veel impact gehad. Niet omdat ik nadien alles letterlijk toegepast heb dat Emilie en Valerie me geadviseerd hebben, maar wel omdat ze me flink aan het denken gezet hebben. Daarna gingen we bovendien uitgebreid in dialoog over mijn insteek én hun bevindingen daarover, waardoor ik makkelijker knopen kon doorhakken. Na de eerste inspiratiesessie wandelde ik geïnspireerd en gemotiveerd verder. Met het roer van mijn bedrijf steviger in handen. Nog niet perfect, maar ik gun mezelf de evolutie :-).
Inge Delva
Inge Delva
Wendy Meex
Ik besef nu dat je ook écht moet durven geloven in je product én het ook mag verkopen aan een eerlijke prijs. Dit is een vitaminekuur voor je bedrijf, een boost voor je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie als bedrijfsvoerder om met daadkracht voor je product te gaan! Door mijn visie en product te onderbouwen met de know-how en werkbare leidraad van Emilie en Valerie heeft mijn bedrijf nu een duidelijkere visie, onderbouwd met eigentijdse tools rond marketing en communicatie die ik kan gaan toepassen. Daarbij ben ik op verstaanbare wijze ingewijd in de wereld van verkoopstrategie, prijssetting, doelgroep bepaling voor je product, enz. Mijn product is nu echt klaar om zijn plaats in de markt in te nemen! Sinds onze samenwerking groeit mijn bedrijf elk jaar consistent!
Wendy Meex
Ik besef nu dat je ook écht moet durven geloven in je product én het ook mag verkopen aan een eerlijke prijs. Dit is een vitaminekuur voor je bedrijf, een boost voor je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie als bedrijfsvoerder om met daadkracht voor je product te gaan! Door mijn visie en product te onderbouwen met de know-how en werkbare leidraad van Emilie en Valerie heeft mijn bedrijf nu een duidelijkere visie, onderbouwd met eigentijdse tools rond marketing en communicatie die ik kan gaan toepassen. Daarbij ben ik op verstaanbare wijze ingewijd in de wereld van verkoopstrategie, prijssetting, doelgroep bepaling voor je product, enz. Mijn product is nu echt klaar om zijn plaats in de markt in te nemen! Sinds onze samenwerking groeit mijn bedrijf elk jaar consistent!
Dagmar Cox
Dankzij de enorme ondersteuning van Emilie en Valerie heb ik heel veel bijgeleerd en slaagde ik er in om een groot project neer te zetten. Dat voelde voor mij echt als een overwinning! Samenwerken met Touch of Gold is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch professioneel klankbord voor haar business en bovendien wil genieten van grafische/technische masterbrains.
Dagmar Cox
Dankzij de enorme ondersteuning van Emilie en Valerie heb ik heel veel bijgeleerd en slaagde ik er in om een groot project neer te zetten. Dat voelde voor mij echt als een overwinning! Samenwerken met Touch of Gold is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch professioneel klankbord voor haar business en bovendien wil genieten van grafische/technische masterbrains.
Dagmar Cox
Dagmar Cox
Sophie Grison
Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies ”, mijn linker -en rechterhand. Mede dankzij hen ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving. Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊)
Sophie Grison
Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Mede dankzij hen ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving. Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊)
Sophie Grison
Sophie Grison
Anja Moortgat
Ik startte de samenwerking met Touch of Gold om de richting die ik uit wilde helder te krijgen en mijn aanbod in de markt te zetten. Jullie gaven me praktische handvaten en concreet zicht op wat ik te doen had. Dank jullie wel voor jullie fantastische werk. Jullie aanmoediging, eerlijke feedback, meedenken en praktische handvaten hielpen me groeien. Jullie zijn topvrouwen en werken vanuit oprecht enthousiasme met een warm hart voor jullie klanten. Voor mij is dit een noodzakelijk traject voor wie wil groeien als ondernemer!
Anja Moortgat
Ik startte de samenwerking met Touch of Gold om de richting die ik uit wilde helder te krijgen en mijn aanbod in de markt te zetten. Jullie gaven me praktische handvaten en concreet zicht op wat ik te doen had. Dank jullie wel voor jullie fantastische werk. Jullie aanmoediging, eerlijke feedback, meedenken en praktische handvaten hielpen me groeien. Jullie zijn topvrouwen en werken vanuit oprecht enthousiasme met een warm hart voor jullie klanten. Voor mij is dit een noodzakelijk traject voor wie wil groeien als ondernemer!
Anja Moortgat
Anja Moortgat
Ann Rens
🤔 Zwoeten … Als je wil ervaren wat het woord 'zwoeten' inhoudt, dan raad ik je als ondernemer/zelfstandige aan eens een traject bij Touch of Gold - Feelgood Business Consultants te volgen. ‘Zwoeten’, dat is zwoegen 😤 en zweten 🥵 en dat hebben deze 2 madammen mij het afgelopen jaar zeker laten doen. Maar het moet gezegd: met echt wel mooie resultaten tot gevolg en er was dan ook echt wat werk aan de winkel! Echt gezwoet 😤🥵 dus, maar vooral ook heel veel ondersteuning, oprechte feedback en inspiratie gekregen, veel martino's gegeten en... veel, heel veel gelachen 🥹 Eerlijk gezegd, ze hebben mij in mijn ondernemersschap echt heel wat stappen vooruit gebracht. Je dromen omzetten in een plan en dan stap voor stap dat plan uitwerken, dat kan je niet alleen, daar heb je anderen bij nodig die met hun expertenbril op naar jou en je organisatie kijken en je hier ook verder in begeleiden. Zonder hen... zou ik veel minder gezwoet hebben haha 🙏 Dank je wel Emilie Govaerts en Valerie Maes
Ann Rens
🤔 Zwoeten… Als je wil ervaren wat het woord 'zwoeten' inhoudt, dan raad ik je als ondernemer/zelfstandige aan eens een traject bij Touch of Gold - Feelgood Business Consultants te volgen. ‘Zwoeten’, dat is zwoegen 😤 en zweten 🥵 en dat hebben deze 2 madammen mij het afgelopen jaar zeker laten doen. Maar het moet gezegd: met echt wel mooie resultaten tot gevolg en er was dan ook echt wat werk aan de winkel! Echt gezwoet 😤🥵 dus, maar vooral ook heel veel ondersteuning, oprechte feedback en inspiratie gekregen, veel martino's gegeten en... veel, heel veel gelachen🥹 Eerlijk gezegd, ze hebben mij in mijn ondernemersschap echt heel wat stappen vooruit gebracht. Je dromen omzetten in een plan en dan stap voor stap dat plan uitwerken, dat kan je niet alleen, daar heb je anderen bij nodig die met hun expertenbril op naar jou en je organisatie kijken en je hier ook verder in begeleiden. Zonder hen... zou ik veel minder gezwoet hebben haha 🙏 Dank je wel Emilie Govaerts en Valerie Maes
Barbara De Cuyper
Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier. Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang. Het was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en gewoon inschrijven. 🙂 Ladies, bedankt!
Barbara De Cuyper
Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier. Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang. Het was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en gewoon inschrijven. 🙂 Ladies, bedankt!
Barbara De Cuyper
Barbara De Cuyper
Veerle Deraedt
De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar. Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt. Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om het traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing). Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!
Veerle Dereadt
De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar. Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt. Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om het traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing). Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!
Veerle Deraedt
Veerle Dereadt
Jeroen Wils
Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. Geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats!
Jeroen Wils
Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. Geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats!
Liesbeth Lambrecht
Ik ga het waarschijnlijk nog dikwijls zeggen, maar heb echt het gevoel dat mijn bedrijf stap voor stap professioneler wordt en dat is mede dankzij jullie hulp. In 2023 ga ik weer mooie stappen zetten. Jullie zijn goud waard!
Liesbeth Lambrecht
Ik ga het waarschijnlijk nog dikwijls zeggen, maar heb echt het gevoel dat mijn bedrijf stap voor stap professioneler wordt en dat is mede dankzij jullie hulp. In 2023 ga ik weer mooie stappen zetten. Jullie zijn goud waard!
Liesbeth Lambrecht
Liesbeth Lambrecht
Els Deboutte
Samenwerken met Touch of Gold is een absolute aanrader, ook voor wie al een tijd succesvol bezig is maar de viool toch eens goed wil stemmen. Het geeft helderheid en structuur en heel veel goesting om door te gaan op dit pad. Wij zijn content en hebben de goesting en energie om er achteraan te gaan. En we weten waar we wel en niet ja op zeggen.
Els Deboutte
Samenwerken met Touch of Gold is een absolute aanrader, ook voor wie al een tijd succesvol bezig is maar de viool toch eens goed wil stemmen. Het geeft helderheid en structuur en heel veel goesting om door te gaan op dit pad. Wij zijn content en hebben de goesting en energie om er achteraan te gaan. En we weten waar we wel en niet ja op zeggen.
Els Deboutte
Els Deboutte

Ready, set, GO!

Klaar om aan je communicatieplan te werken? Boek een Ontdekkingsgesprek!

Sociale Media Communicatie

$

Plan een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek in de kalender. We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

$

De investering bedraagt 4999 euro excl. btw.